Poliţia municipiului Suceava a organizat joi, 19 decembrie, pe zona municipiului şi a secţiilor de poliţie rurale din arondare, o razie în cadrul căreia s-a urmărit asigurarea ordinii şi liniştii publice, siguranţa cetăţeanului, combaterea faptelor cu violenţă, a furturilor, actelor de comerţ neautorizat, cerşetoriei, vagabondaj, siguranţa şi fluidizarea traficului rutier, precum şi pentru prevenirea şi combaterea altor fapte antisociale.

În cadrul raziei s-au constatat 4 infracţiuni, toate în flagrant (1 furt şi 3 la regimul circulaţiei), fiind prinşi 4 infractori şi aplicate 99 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 18.050 lei. S-au confiscat bunuri în valoare de 2.380 lei (ţigări şi alte bunuri industriale), au fost ridicate 3 certificate de înmatriculare, au fost depistaţi şi trimişi la domiciliu 7 minori şi au fost amendaţi 9 cerşetori.

În cadrul raziei, poliţiştii Biroului Rutier au identificat-o pe Ionela P., de 21 de ani, din municipiul Suceava, care a condus autoturismul pe strada Calea Unirii având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată în urmă cu o zi. Tinerei i s-a întocmit dosar penal. Poliţiştii Biroului Rutier l-au identificat pe Răzvan P., de 24 ani, din oraşul Gura Humorului, care a condus un autoturism, pe bdul 1 Mai având o concentraţie alcoolică de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şi acestuia i s-a întocmit dosar penal.

Poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Adâncata l-au identificat pe Ilie C., din localitatea Mitocu Dragomirnei, în timp ce conducea o maşină pe DJ 208U, având a alcoolemie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.