Viceprimarul Sucevei Marian Andronache a anunțat că se lucrează în ritm susținut la reabilitarea rețelelor termice din Zamca și PT Parc. Acesta este de părere că, dacă vremea bună va continua, lucrările vor fi gata la jumătatea lunii august.

Lucrările în Zamca merg destul de bine. Undeva pe 15 august vrem să terminăm aceste lucrări, iar la Punctul Termic Parc s-ar putea și mai repede, pentru că acolo nu e chiar așa de mult de lucru”, a anunțat Marian Andronache.

Viceprimarul nu este la fel de optimist și în privința lucrărilor care se desfășoară în cartierul Obcini, susținând că s-ar putea să se încheie după data de 15 septembrie.
Anumite probleme ar putea să apară în zona Obcini, unde lucrările au început încă de săptămâna trecută, din cauza distanței pe care se va săpa și lungimii rețelei, undeva la 3 kilometri, s-ar putea să nu reușim să terminăm până la 15 septembrie, deși noi ne dorim ca atunci când începe anul școlar să existe și apă caldă. Oricum, chiar dacă nu vom termina lucrările în totalitate, vom termina lucrările ce țin de conductă, în așa fel încât apa caldă să circule pe acestea, iar dacă va mai rămâne ceva, să rămână lucrările de aducere a terenului la stadiul inițial, ceea ce, într-adevăr creează un disconfort, dar oamenii trebuie să știe că vor avea apă caldă la începutul anului școlar”, a mai declarat Marian Andronache.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.