Luni a avut loc prima extragere pentru Loteria Bonurilor Fiscale. Loteria este organizată de Ministerul Finanțelor Publice și Agenția Națională de Administrare Fiscală cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Bonul câștigător are valoarea de 6 lei şi trebuie să fie din data de 7 februarie. Asta înseamnă că toate bonurile fiscale de valori cuprinse între 6 lei şi 6,99 lei sunt declarate câştigătoare.

La așa numită loterie a bonurilor participă bonurile fiscale emise în perioada 2 februarie – 28 martie 2015. Participarea la loterie nu presupune o înregistrare prealabilă a bonurilor fiscale în nicio bază de date/website și nici depunerea acestora înainte de efectuarea extragerii la sediile instituțiilor implicate în organizare. Bonurile rămân la posesorii acestora care, după extragere, vor verifica dacă sunt câștigătoare.

După această extragere, premierul Victor Ponta anunță că a fost o idee bună și că această inițiativă trebuie continuată.

”Se pare totusi ca a fost o idee buna! Trebuie continuat!”, a precizat duminică noapte, premierul Victor ponta, pe pagina sa de socializare.

Mai trebuie spus că potrivit unui comunicat al ANAF, extragerea de luni a avut trei etape: etapa I — s-a extras o bilă reprezentând luna emiterii bonului, etapa II — s-a extras o bilă reprezentând ziua emiterii bonului, etapa III — s-au extras trei bile reprezentând valoarea bonului.

‘Revendicarea premiilor se face, începând cu prima zi după efectuarea extragerii, până la data de 13 mai a.c. inclusiv, prin depunerea în original a bonului fiscal câștigător emis în perioada 2 februarie — 28 martie a.c., alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF, acest termen reprezentând termen de decădere din dreptul de a revendica premiul. Formularul cererii poate fi obținut gratuit de la administrația fiscală la care se depune bonul fiscal sau descărcat de pe site-ul www.mfinante.ro”, se menționează în comunicat.

Loteria va fi organizată lunar, în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni, pentru luna anterioară, dar va putea fi organizată și ocazional, de Sărbători.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.