Duminică, 24 iunie 2018, în jurul orei 14:00, în cartierul sucevean Burdujeni, un elev al Școlii de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” – Cluj Napoca a prins un hoț care furase borseta unui bătrân.

Marian Țabrea, aflat în permisie, împreună cu alți prieteni, se deplasa cu un autoturism spre domiciliu, moment în care a văzut o persoană în vârstă care alerga, strigând, după un bărbat ce avea asupra sa o borsetă.
Realizând că bătrânul este victima unei infracțiuni, elevul Școlii de Agenți de Poliție a oprit autoturismul și a pornit în urmărirea autorului. După minute bune de alergare a reușit să-l prindă și să-l imobilizeze, în timp ce prietenii au apelat SNUAU 112, borseta părții vătămate fiind recuperată.

Aceștia sunt adevărații polițiști/viitori polițiști ce merită recompensați, nu cei din birouri și din posturi „călduțe”!
– Știți, mi-a mărturisit încă tremurând victima, am avut mare noroc că tânărul polițist era în zonă, a acționat „ca în filme”, chiar nu mă așteptam, îi mulțumesc din suflet! Toată stima!
Ai tot respectul meu, Marian Marian și sunt convins că și al colegilor din toată țara, precum și al societății civile. De OAMENI ca tine este nevoie pentru schimbarea imaginii Poliției Române, acestea sunt unele dintre momentele care mă fac să fiu mândru că sunt polițist”, a transmis Bogdan Bănică, vicepreședintele Sindicatului Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.