Întrucât gradul de recenzare la RPL2021 în anumite localități din țară este insuficient și nu acoperă întreaga populație rezidentă a României până la data de 24 iulie, Comisia Centrală pentru Recensământul populației și locuințelor din România în anul 2021 a decis prelungirea etapei de colectare a datelor de către recenzori, prin interviuri față-în-față, până la data de 31 iulie a.c., doar pentru localitățile în care nu s-a finalizat recenzarea.

Prefectura Suceava reiterează apelul adresat populației județului Suceava de a răspunde la recensământ, prin facilitarea accesului recenzorilor în clădiri și tratarea acestora cu decență.

2 Responses

  1. mihai grigore

    : recesamantul populatiei : revista floare albastra = blue : acum stim cu o precisie de 100% cati romani au supravetuit in bucovina de nord sudul basarabiei basarabia presedinte onorific al romaniei libere _ mihai grigore poet. editor.scientist. fondator universitatea stfan cel l mare si sfant :

    Răspunde
  2. mihai grigore

    : revista floare albastra = blue : acum stim capana in tara soarelui rasare au supravetuit Romani dupa atacul lui Stalin asupra planetei Terra.:m

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.