Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a luat parte la deschiderea noului an universitar la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava. În cadrul evenimentului, edilul Sucevei le-a acordat rectorului USV, Valentin Popa, și prorectorului Mihai Dimian, titlurile de Cetățean de Onoare al municipiului Suceava, subliniind că activitatea acestora în dezvoltarea universității sucevene a stat la baza acestor decizii.

Ion Lungu a precizat că Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava reprezintă cartea de vizită a orașului și, de aceea Primăria se implică activ în diferite parteneriate cu instituția superioară de învățământ.

„În semn de recunoștință pentru ce se întâmplă la Universitate, vreau să îi înmânez titlul de Cetățean de Onoare domnului rector Valentin Popa. De asemenea, pentru solidaritatea de care a dat dovadă Universitatea în perioada carantinei Sucevei, când domnul prorector Mihai Dimian a fost alături de SJU și de comunitate, îi înmânez titlul de Cetățean de Onoare domnului prorector”, a precizat edilul Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.