Concursul Naţional de Dans Sportiv “Cupa Bucovinei”, după cum era denumită competiţia anul trecut, a reuşit să atragă atenţia a peste 600 de perechi de dansatori din peste 20 de judeţe din ţară. Pe drept cuvânt, se poate spune că pentru două zile, Suceava a fost capitala dansului sportiv românesc, iar atmosfera incendiară de la concurs, talentul, eleganţa şi rafinamentul perechilor, precum şi prestigiul arbitrajului au făcut ca prima ediţie a concursului “Cupa Bucovinei” să fie o adevărată reuşită.

Sub o altă titulatură – Bucovina Open –  şi un alt concept, ediţia de anul acesta va intra în sfera concursurilor de rang internaţional, unde vom putea admira pe lângă perechile din România, şi perechi din Bulgaria, Ucraina şi Republica Moldova.

Competiţia se va desfăşura pe data de 7 şi 8 septembrie, la sala Liceului cu Program Sportiv Suceava, şi va reuni unele din cele mai bune perechi de dans din România şi nu numai, perechi de top în dansul sportiv european. În cele două zile de concurs vor avea loc 22 de competiţii oficiale şi 14 neoficiale, pe diferite categorii de vârstă şi clase valorice.

“Bucovina Open” este organizată de Clubul de Dans Sportiv “Boom Dance” din Suceava, Federaţia Română de Dans Sportiv şi Iulius Mall Suceava, cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Suceava, al Consiliului Judeţean Suceava, precum şi al Direcţiei Judeţene pentru Tineret.

Potrivit organizatorilor, evenimentul va oferi publicului sucevean un adevărat regal de muzică, dans şi culoare, un veritabil spectacol de gala şi de ţinute impecabile.

Federaţia Română de Dans Sportiv a desemnat un număr de peste 25 de persoane care să oficializeze acest concurs. Printre ei se numără un director de concurs, un preşedinte al juriului, un observator federal, 3 secretari de concurs, 12 arbitri de open internaţional, 5 arbitri de clasă şi 5 arbitri la categoriile de neoficiali.

Comisia de arbitraj este o echipa profesionistă, compusă din arbitri cu experienţa de peste zece ani în domeniu, arbitrii care sunt de talie internaţională şi care jurizează în marile competiţii europene şi mondiale.

afis

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.