Reacția lui Fenechiu vine după ce judecatorii au dat unda verde executorilor judecatoresti pentru a recupera prejudiciul din Dosarul Transformatorul și au respins contestația prin care Fenechiu dorea să scape de executarea silită.

„Executorul a ignorat ca subsemnatul sunt casatorit si am doi copii in intretinere, blocandu-mi in acest fel orice posibilitate de a asigura mijloacele de existenta pentru familia mea”, spune Fenechiu.

De asemenea, acesta este foarte nemultumit ca executorii judecatoresti i-au pus poprire pe salariul de parlamentar, pe care il tinea intr-un cont deschis la BRD.

„Precizez ca in contul deschis la BRD pe numele meu, incasam indemnizatia de parlamentar in Camera Deputatilor, venit ce se circumscrie notiunii de salariu”, a completat Fenechiu.

„Executorul pune in vedere celor doua societati infiintarea unei popriri asupra tuturor beneficiilor cuvenite, venituri din dividente, pe care cele doua societati mi le datoreaza, pana la concurenta sumei de 5.749.413 lei. In intocmirea acestor acte de executare silita, executorul judecatoresc ignora un aspect esential: dividentele au caracterul de bun comun, deoarece au intrat in patrimoniul debitoriului in timpul casatoriei”, a mai explicat Relu Fenechiu.

„Avand in vedere ca mi-au fost blocate toate conturile, nu voi mai putea avea mijloace de existenta. Executorul trebuia sa puna poprire cu pana la o treime din venitul lunar”, s-a revoltat Fenechiu, potrivit bzi.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.