Joi, 21 august, la Suceava se va afla ministrul Educaţiei, Remus Pricopie. Acesta va participa la festivitatea de deschidere a Congresului Naţional al Învăţătorilor din România, eveniment găzduit de Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava.

La evenimentul de la Casa de Cultură sunt așteptați 700-800 de participanţi, care vor veni din toate judeţele României, Republica Moldova, Ucraina, Serbia şi Bulgaria.

Congresul va fi deschis de ministrul Educației, Remus Pricopie, iar alături de el se vor afla și omologi din Ucraina, Serbia şi Republica Moldova, dar și reprezentanţi ai administrației locale, judeţene și ai Universităţii „Ştefan cel Mare”. La eveniment este așteptată și Ecaterina Andronescu, preşedinte onorific al congresului, dar aceasta nu și-a confirmat încă prezența.

Participanţii vor face excursii în judeţ, la Cetatea de Scaun a Sucevei, la Putna şi vor lua parte la ateliere de lucru găzduite de Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava. Activităţile din cadrul congresului din acest an se vor desfăşura şi la Cernăuţi, Chişinău şi Eforie Sud.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.