Bucureşti, 31 iulie 2012 – Lindab România a lansat campania ”Renovează cu Lindab”, punând la bătaie trei premii principale constând în trei vouchere valorice a câte 2000 euro fiecare şi, în plus, premii secundare lunare de câte 300 euro pentru cei care au recomandat campania câştigătorilor. Campania se desfăşoară între 15 iulie şi 31 octombrie 2013, valoarea totală a premiilor fiind de 48.181 lei, fără TVA.

Imagine_campanie_LindabLa campanie poate participa orice persoană de peste 18 ani, cu domiciliul în România, proprietar sau co-proprietar al unei case, care doreşte să îşi renoveze acoperişul. Înscrierea în campanie se face printr-un sms la 1869 sau 1821 cu textul „Lindab” (tarif normal, valabil în reţelele Cosmote, Orange sau Vodafone), online, pe www.renoveazaculindab.ro sau pe Facebook sau scanând codurile QR de la sediile partenerilor Lindab.

”Segmentul renovărilor de acoperişuri a început să echilibreze în ultimii ani numărul construcţiilor noi în România, iar tendinţa pare să fie crescătoare. Pentru 2013 ne aşteptăm ca ponderea vânzărilor de sisteme de acoperişuri pentru renovări să atingă 50% din totalul vânzărilor. Adresându-ne clienţilor cu acest tip de nevoi, pe de o parte dorim să ajutăm clienţii să facă cea mai bună alegere în materie de acoperişuri oferindu-le consultanţă de specialitate, iar pe de altă parte dorim să participăm la investiţia clienţilor, dându-le şansa să câştige un premiu consistent”, a declarat Camelia Dinică, Manager PR & Comunicare, Lindab România. Premiile principale vor fi extrase la sorţi lunar, în datele de 2 septembrie, 2 octombrie şi 4 noiembrie 2013. Câştigătorii primesc câte un voucher în valoare maximă de 2000 euro, bani care pot fi folosiţi pentru achiziţionarea unui acoperiş Lindab sau tichete cadou care să acopere contravaloarea, în cazul în care aceştia fac achiziţia în timpul campaniei. Premiile secundare ale campaniei constau în bani şi obiecte promoţionale astfel: premii secundare lunare – 300 euro lunar, cu câştigători desemnaţi la fiecare extragere şi premii secundare săptămânale – şapcă, tricou, ruletă, umbrelă, tichete cadou 50 ron. Condiţia pentru câştigarea acestor premii este să fii Promoter al campaniei Renovează cu Lindab şi să fi fost desemnat ”promoter” de către participanţi la momentul înscrierii în campanie.

Extragerile se vor face electronic, în mod aleatoriu, în prezenţa unei comisii formate din doi reprezentanţi Lindab România şi a unui Notar Public, cu respectarea tuturor prevederilor legale în vigoare.

Mai multe informaţii cu privire la regulamentul campaniei sunt disponibile pe www.renoveazaculindab.ro.

Compania Lindab este prezentă pe piaţa românească începând cu anul 1994. Profile, Ventilaţii şi Building Systems sunt cele trei domenii principale de activitate.  Lindab Profile dezvoltă, produce şi promovează soluţii şi sisteme eficiente din oţel pentru industria construcţiilor: ţiglă metalică, acoperişuri fălţuite, sisteme de jgheaburi şi burlane, porţi de garaj, construcţii uşoare, trape şi luminatoare, elemente de siguranţă pentru acoperiş, sisteme de placări, profile formate la rece, etc. Lindab Ventilaţii acoperă toată gama de sisteme de ventilaţie: tubulatură şi accesorii, difuzoare, grile şi anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc. Lindab Buildings este lider european în clădiri metalice industriale şi comerciale, pentru recreere, inclusiv clădiri multietajate şi oferă servicii complete pentru proiecte la cheie în toată Europa, prin reprezentanţele locale şi prin reţeaua de parteneri autorizaţi. Lindab Romania este parte a concernului internaţional Lindab Group, care dezvoltă, produce şi promovează soluţii moderne pentru construcţii civile şi industriale şi sisteme ecologice de ventilaţii. Lindab Group are puncte de lucru în 31 de ţări şi un număr de 4300 de angajaţi.

Despre autor

Postari asemanatoare

One Response

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.