O gospodina munceste foarte mult in casa ei si daca partenerul de viata si restul familiei nu o ajuta, la sfarsitul zilei se simte epuizata, fiindca ea imbina activitatea casnica tot timpul cu cea de la serviciu. Ea poate fi gospodina si medic sau avocat, gospodina si profesor, gospodina si vanzatoare.

Nimic nu este mai rau pentru o gospodina decat sa i se strice frigiderul, aragazul sau masina de spalat! Toate aceste electrocasnice sunt mana ei dreapta, iar daca ele nu ar exista, gospodina nu ar mai termina treaba niciodata.

Probabil ca ar gati in fiecare zi si nu i-ar ramane pentru ea nici 10 minute.

Dupa ce ar sta in bucatarie, ar incepe sa spele rufele. In plus, ar trebui sa cumpere mancare in fiecare zi: unt, salam, cascaval, lapte.

Frigiderul ofera spatiu de depozitare sigur atat pemntru mancarea gatita, cat si pentru ingrediente. O gospodina atenta si iubitoare il tine sub control tot timpul, mai intai curatindu-l, apoi urmarind cum functioneaza, sa anunte la timp specialistii de la Bazarka.ro daca da semne de oboseala.

Un frigider aflat pe punctul de a se defecta se cunoaste dupa: zgomot, capacitatea scazuta de a ingheta, apa care se scurge in interiorul acestuia, udand felurile de mancare, becul de control din interior care se arde.

Fiind un aparat electrocasnic de baza in casa, frigiderul ar trebui analizat de catre specialisti si preventiv, mai ales ca acestia vin acasa cu tot ceea ce au nevoie pentru diagnoza, dar si pentru reparatii.

La firma care repara frigidere, aparate de aer conditionat si sisteme de climatizare, se lucreaza in toate zilele saptamanii, orarul fiind un adevarat maraton. Specialistii incep ziua de lucru la ora 9 si o termina la ora 24.

Acest program vine in intampinarea nevoilor clientilor si a programului de lucru al acestora.

Specialistii se deplaseaza in orice sector din Bucuresti si in zonele limitrofe, la o distanta de cel mult 30-40 de kilometri de oras. Solicitantii de servicii trebuie sa stie urmatoarele:

-diagnoza este totdeauna cea corecta;

-mesterii vin cu piesele necesare si le schimba pe cele defecte sau uzate;

-garantia la piesele schimbate este de un an;

-echipa de specialisti colaboreaza atat cu persoane fizice, cat si cu patronii restaurantelor, hotelurilor, pensiunilor si cofetariilor;

-profesionistii de la bazarka.ro repara si sisteme de climatizare si aparate de aer conditionat la fel de bine cum repara frigidere, combine frigorifice sau vitrine frigorifice.

Reparatii bazarka.ro pot fi solicitate de la distanta, fara sa fie necesara deplasarea persoanei careia i s-au defectat aceste aparate sau transportul acestora la anumite puncte de lucru.

Daca se defecteaza un aparat de aer conditionat si mesterii nu vin acolo unde el este montat, ar trebui chemati specialistii acasa pentru demontat si costurile reparatiilor ar creste fiindca apar alte manopere nedorite.

In plus, daca este vorba de un frigider urias, inalt, cu doua usi, el ar fi dificil de transportat pe o masina obisnuita, ci ar trebui sa fie inchiriata o camioneta.

Pe site-ul firmei, vizitatorul poate citi o multime de informatii utile. In articole speciale este avertizat sa isi tina sub observatie frigiderul si sa cheme echipa de specialisti la timp si sa igienizeze corect frigiderul, fiindca el reprezinta spatiul de depozitare al hranei.

Se gasesc si curiozitati despre frigidere, dar cele care dau speranta oamenilor sunt informatiile legate de repararea frigiderelor repede si temeinic.

Chiar si persoanele care au frigidere noi trebuie sa isi noteze datele de contact de pe site-ul Bazarka.ro, fiindca o data in viata tot omul are nevoie de reparatii ale frigiderelor sau ale aparatelor de aer conditionat.

Un frigider care nu functioneaza la parametri normali pune in pericol sanatatea intregii familii. Uneori frigiderul functioneaza aparent normal, dar alimentele nu se mai pastreaza perfect in interiorul lui. Cand supa se acreste in frigider, este cazul ca specialistii sa fie chemati si sa se ocupe de el. Nu este in regula ca in el sa fie depozitate mezeluri, branzeturi, carne si preparate din moment ce capacitatea sa de racire nu este cea normala.

Alimentele care se altereaza in frigider devin surse de microbi, iar intr-un spatiu inchis ele sunt adevarate bombe biologice. Bazarka.ro este firma care ajuta persoanele care solicita serviciile sa faca economii, dar in acelasi timp si sa ramana sanatosi toti ai casei care se servesc de acest frigider.

Echipa lucreaza asa de bine si atat de repede, incat este capabila sa repare zeci de frigidere ale unui hotel sau restaurant, daca acestea s-au defectat.

Costurile se comunica beneficiarilor la domiciliu acestora si este normal sa nu se precizeze dinainte pentru ca ele variaza in functie de:

-numarul de frigidere reparate;

-complexitatea defectiunii;

-numarul si valoarea pieselor inlocuite.

Clientii care au beneficiat de serviciile acestei firme au cuvinte de lauda la adresa profesionistilor care s-au prezentat sa rezolve si urgentele.

Pentru un patron este prioritara repararea frigiderului in care se afla marfa in valoare de mii de euro.

Ei sunt salvatorii care vin dupa ce oamenii se intorc de la serviciu la casele lor, sa nu deranjeze si sa nu bulverseze programul solicitantilor de servicii.

Site-ul web Bazarka.ro este un veritabil depozitar de informatii de maxima utilitate. Datele de contact trebuie sa fie copiate si in agenda personala, dar si in agenda telefonica. Multi recomanda cu incredere specialistii de la Bazarka.ro, mai ales dupa ce au beneficiat de serviciile de top furnizate de ei.

Frigiderele se strica si din cauza tensiunii oscilante si cand minifrigiderele dintr-un hotel cu zeci sau sute de camere se strica, echipa are de lucru serios.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.