Se întâmplă oricui ca display-ul să fie spart, ca un buton de control al volumului sau difuzorul smartphone-ului deținut să fie stricate. Apelați rapid la Glassgsm! La acest service beneficiați de reparații profesionale pentru smartphone-urile populare la ora actuală. Totul se întâmplă rapid și eficient, iar la final primiți și garanție! 

 

Reparații ce vă scutesc de noi achiziții costisitoare 

 

În seama telefonului lăsăm extrem de multe task-uri. Din câteva mișcări fine pe ecranul telefonului inteligent programați vizite, anulați comenzi, setați remindere, faceți fotografii și albume de amintiri. Suntem non stop conectați cu munca sau cu cei dragi, stăm pe rețele sociale pentru că e fun și interesant și efectiv nu ne vedem viața fără un astfel de dispozitiv. 

Ce-i drept piața de smartphone-uri este tot mai ofertantă și publicul se grăbește să țină pasul cu noutățile și în acest domeniu. Ba chiar este dispus să cumpere astfel de bunuri chiar și în rate. Căci nimic nu pare să se compare cu experiența pe care telefoanele inteligente o oferă utilizatorilor. De înțeles că atunci când ceva este disfuncțional, tot vibe-ul vi se prăbușește. 

La Glassgsm puteți avea parte de reparații pentru telefoane de marca Apple, reparatii telefoane Samsung sau Huawei, adică printre cele mai populare tipuri de telefoane smart. Pot fi solicitate servicii diverse, de la înlocuire de display la înlocuire de sticlă. Tot de aici puteți achiziționa piesele de schimb. Acestea sunt de calitate, motiv pentru care cei din service vă oferă și garanție post reparație. Dacă apar situații de disfuncționalitate în intervalul în care garanția este valabilă, intervenția ulterioară nu o veți plăti. 

Investiția se va dovedi a fi una bună, căci prețurile device-urilor noi ne cam usutură la buzunare. În funcție de severitatea problemei, veți găsi ca fiind mai convenabil să reparați. Nu oriunde, ci la Glassgsm. 

 

Reparații pe loc

 

În funcție de gravitatea situației aveți șanse ca reparația să poată fi posibilă imediat, pe loc. Și nu este deloc principiul graba strică treaba. În medie, durata unui serviciu de reparație este de 30 de minute.

Ce se întâmplă cu telefonul meu? este întrebarea cu care cei de la Glassgsm își încep colaborarea cu publicul. Așadar, primul pas va fi cel de evaluare și diagnoză. Bucurați-vă astfel de transparență totală din partea echipei. Veți ști ce se întâmplă, ce trebuie schimbat și ce opțiuni de piese înlocuitoare aveți. 

 

Cât costă?

 

Una din cele mai frecvente întrebări ale clienților se referă la costul reparațiilor. Așa cum veți găsi în pagina oficială Glassgsm.ro fiecare caz este diferit și în lipsa unei diagnoze nu pot fi exprimate prețuri. Totuși, cei de la Glassgsms oferă consultanță gratuită, sunt prompți și vă răspund și pe rețelele sociale. În funcție de serviciul de interes poate fi estimat un cost. 

Nu vă lăsați însă păcăliți de ideea unui serviciu ieftin. Preferați calitatea, pentru ca mai târziu să nu regretați alegerea făcută. Descoperiți acest service în locația sa fizică din Suceava sau online. 

Contact: 

0745 554 645

office@glassgsm.ro

Strada Ana Ipătescu, nr. 5 în Hotelul Bucovina, etaj 1, biroul 109

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.