Telefoanele au devenit parte din viața noastră. Fie că vrem să recunoaștem sau nu, acest lucru se întâmplă și greu îl putem schimba. Suntem legați de aceste dispozitive, iar ele sunt cele care ne-au apropiat de cei dragi, ne-au făcut mai facilă comunicarea și păstrarea amintirilor sub formă de fotografii. Din acest motiv, defectarea lor ne afectează atât de mult.

Din frica de a nu pierde fotografii sau contacte, cât și din cauza timpului, deseori evităm să mergem să reparăm telefonul. Cu glassgsm.ro ai reparații telefoane mobile în timp util!

Cu Glassgsm toate reparațiile sunt realizate în cel mai scurt timp!

Service-ul de telefonie este la dispoziția gadgetului tău pentru a-i readuce funcțiile pe drumul cel bun. Odată ce l-ai adus la sediul service-ului, acesta va primi o diagnoză gratuită pentru a vedea unde sunt problemele și dacă mai există altele în afara celor semnalate de tine. În funcție de dificultatea situației, telefonul poate fi reparat chiar și în 30 de minute! Poți ridica telefonul după jumătate de oră sau poți rămâne la service cât timp profesioniștii se ocupă de el.

Glassgsm este locul în care poți beneficia de reparatii telefoane Samsung si iPhone. Foarte multe service-uri evită să repare aceste branduri, din cauza complexității lor. Deși, dacă sunt profesioniști acest lucru se poate face foarte repede și eficient. Reparațiile brandurilor de top nu sunt punctul forte al multor service-uri gsm. La Glassgsm beneficiezi de reparații pentru telefoane mobile într-un timp scurt, dar și de certificarea calității pentru reparația făcută.

Glassgsm își investește toate resursele pentru a se asigura că tu pleci mulțumit!

Pentru a te putea folosi din nou de telefonul mobil, trebuie să te asiguri că ai apelat la servicii profesionale. Ultimele modele de smartphone-uri sunt foarte pretențioase, iar în momentul în care au fost detectate probleme, există posibilitatea de a nu mai folosi telefonul. Din acest motiv, trebuie să te orientezi către calitate și oameni specializați în domeniu. Acest lucru se întâmplă și în cazul service-ului Glassgsm care are o experiență vastă în domeniu, timp în care a prestat doar servicii profesionale.

Promptitudinea este cea pentru care poți alege un service. Telefoanele sunt foarte importante, mai ales dacă gestionezi afaceri prin intermediul lor. Cum poți rămâne fără telefon mai multe zile, dacă în el ai o mare parte din viață? La Glassgsm vei beneficia de eliminarea problemelor telefonului tău într-un timp foarte scurt!

Deși modelele de iPhone sunt foarte rezistente, acest lucru nu le oferă invincibilitate. Același lucru se întâmplă și la Samsung și Huawei. Sticla spartă, înlocuirea display-ului și problemele interne sunt câteva dintre cele mai frecvente la care nu poți interveni chiar tu, ci trebuie să apelezi la specialiști.

Alături de profesioniștii de la Glassgsm, telefonul tău va fi în cele mai bune condiții după reparare! Beneficiezi și de garanție la reparație pentru o perioadă de 90 de zile. În acest service vei avea la dispoziție reparații telefoane mobile într-un timp scurt și cu garanție!

Contact Glassgsm

Strada Ana Ipătescu, nr. 5 în Hotelul Bucovina, etaj 1, biroul 109, Suceava

0745 554 645

office@glassgsm.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.