În scopul fluidizării relaţiilor de comunicare cu reprezentanţii E-ON pe linia situaţiilor de urgenţă, deficitare pe timpul evenimentelor generate de fenomenelor meteorologice periculoase din perioada 11-12.10.2015, luni,la sediul Instituţiei Prefectului, a avut loc o întâlnire de lucru, la care au participat reprezentanţii companiei E-ON România, dar şi reprezentanţii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Au fost trecute în revistă punctele slabe ale intervenţiei operative şi s-au căutat soluţii în eliminarea cauzelor care le-au produs. Astfel, printre aspectele care se cer a fi perfecţionate, din punctul de vedere al CJSU se numără transmiterea informaţiilor cuprinzând deranjamentele înregistrate la reţeaua de distribuţie a energiei electrice până la nivel de consumator/ abonat.

Se doreste, totodata, o mai bună relaţionare cu reprezentanţii UAT în scopul asigurării, potrivit competenţelor, a suportului intervenţiei operative, dar si  crearea mai multor canale de comunicaţii, în linie directă, între E-ON şi reprezentanţii CJSU.

Concret, se doreste realizarea unor fâşii de protecţie reale a liniilor electrice faţă de vegetaţia înaltă din zonă.
Problemele prezentate, după analizarea şi acceptarea unanimă, vor face obiectul unui protocol de colaborare încheiat şi semnat de părţile implicate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.