Ca urmare a finalizării lucrărilor la infrastructura podeţului de pe DN 2E, din localitatea Clit, comuna Arbore, începând de marţi, 25 martie, se ridică restricţia de circulaţie alternativă pe un singur fir şi se va permite circulaţia pentru vehiculele cu masă totală admisibilă (MTMA) mai mare sau egală cu 7,5 tone.

Pentru a proteja sistemul rutier pe DN 2E, Păltinoasa – Solca – Clit – Marginea, se menţine în continuare, pe perioada 25 martie – 31 mai 2014, restricţia de circulaţie pentru vehiculele cu masă totală admisibilă mai mare de 10 tone.

Vehiculele din această categorie vor folosi, în continuare, ruta ocolitoare Păltinoasa – Suceava – Rădăuţi – Marginea şi retur.

Lucrările la podeţul aflat la km 63 al DN 2E au demarat la data de 20 februarie 2014 şi au presupus montarea unor casete prefabricate, realizarea unor apărări de mal din gabioane în aval, precum şi o legătură cu terasamentul, prin aripi de beton armat monolit.

În perioada următoare, după deschiderea staţiilor de asfalt, va fi turnat şi covorul asfaltic.

“Am solicitat Inspectoratului Judeţean de Poliţie ca în următoarea perioadă să identifice şi să inventarieze toate problemele legate de starea drumurilor din judeţ, cele legate de semnalizarea orizontală şi verticală, precum şi orice alte aspecte ce pot afecta siguranţa circulaţiei, astfel încât pe perioada sărbătorilor Pascale, când afluenţa de turişti este mare, să nu înregistrăm evenimente datorate acestor factori”, a declarat prefectul judeţului, Florin Sinescu.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.