Locuitorii comunei Pătrăuți vor beneficia de o rețea modernă de canalizare, dar și de o stație de epurare a apei. Anunțul a fost făcut de către primarul comunei, Adrian Isepciuc. Edilul a precizat că proiectul de „Înființare infrastructură de apă uzată și stație de epurare în comuna Pătrăuți” a fost deja demarat, urmând a fi finalizat în termen de 24 de luni.

„După doi ani de muncă, avem rezultate! Începând cu această săptămână am demarat lucrările de execuție pentru sistemul de canalizare al comunei noastre, cu fonduri de la Guvernul Romaniei. După cum am promis în campania electorală, îmi doresc ca pe perioada acestui mandat să contribui din plin la dezvoltarea frumoasei noastre localități.  Afirm asta deoarece merităm din plin să ne bucurăm de normalitate. Practic absolut toate investițiile făcute până acum și cele care urmează să se realizeze, tocmai asta fac: ne apropie de normalitate.  Este firesc ca în România sec. XXI să ne bucurăm de școli bine dotate, de drumuri bine întreținute, de canalizare, de curățenie și de servicii publice bine puse la punct”, a declarat primarul comunei Pătrăuți, Adrian Isepciuc.

De asemenea, comuna Pătrăuți, este una dintre localitățile din județ care beneficiază de mai multe lucrări de modernizare. De exemplu, potrivit primarului Isepciuc, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, sunt în curs de modernizare Dispensarul uman, Școala și și Grădinița. De asemenea, prin intermediul  Grupului de Acțiune Locală „Codrii Bucovinei”, Primăria Pătrăuți va achiziționa un buldoexcavator și va înființa un teren de sport.

De la bugetul local se modernizează și Căminul Cultural din comună.

Primarul Isepciuc a precizat că anul acesta va moderniza și aproximativ 1,5 km de drum comunal, banii fiind asigurați de la bugetul local.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.