13062161_590192644480516_4693014822015305602_nRețeaua locală de iluminat public a ajuns ieri și pe Aleea Jupiter. Bineînțeles, nu se putea altfel decât în prezența actualului primar, Ion Lungu.

Având în vedere zona rezidențială nou construită acolo, este evident că iluminatul public face parte din plan. Se pare că nu a mers totul strună, pentru că, din câte declară administratorul șef, un transformator din zonă le-a dat bătăi de cap electricienilor.

„Extindem iluminatul public pe Aleea Jupiter, în zona blocurilor construite recent la Cartodrom. Racordul a fost destul de dificil de realizat de la un transformator din zonă”, a informat primarul.

Se pare că acestea sunt ultimele retușuri din zonă, drept pentru care administrația locală va trece la etapa următoare, către o altă zonă. De data aceasta va fi vorba de prelungirea rețelei de iluminare publică în Burdujeni, în zonele Laniște, Dealul Mănăstirii și Aleea Dumbrăvii.

„Sperăm să finalizăm lucrarea săptămâna aceasta. Avem documentații la aprobare și pentru extinderea iluminatului public în zonele Laniște, Dealul Mănăstirii și Aleea Dumbrăvii unde au apărut străzi noi”, a mai adăugat edilul.

Se pare că din această vară vom putea vedea și pe timp de noapte cât de mult s-a extins orașul nostru în ultimii ani. Iluminatul public va întregi panorama Sucevei, imagine care, să sperăm, că se va îmbunătăți pe an ce trece.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.