Primarul  Ion Lungu a anunțat că extinderea rețelelor de iluminat public reprezintă în continuare o prioritate pentru municipalitatea suceveană. Astfel, după ce au fost extinse rețelele pe străzile Decebal și Victoriei, se lucrează pe strada Ion Irimescu și urmează Măgurei.

„De asemenea sunt proiecte făcute și aprobate pentru extinderea iluminatului public pe străzile Octavian Goga, Mircea Țurcanu, I.L. Caragiale, Bazelor, Cuza Vodă, DN29”, a declarat Lungu.

El a menționat că s-au finalizat lucrările de extindere a rețelelor de energie electrică pe străzile Fagului, Plopului, Frasinului, Arțarului, Anton Holban, Ion Dragoslav, Mihai Băcescu, Niculai Istrate, Romeo Calancea, Eugen Lovinescu și se lucrează I.C. Brătianu și Peter Compărnecu.

„Este aprobată documentația pe Iraclie Porumbescu și mai avem o serie de străzi pregătite Tudor Vianu, Energeticianului, Lt. Nicolae Cătănescu,Triajului, Dimitrie Loghin, George Topârceanu, Constructorului, Aleea Dumbrăvii, Velnița. Sunt și niște străzi pe care nu putem să înaintăm precum Traian Popoviciu și Cătănescu unde sunt niște litigii cu terenul și încercăm să găsim soluții”, a conchis Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.