Atât primăria, cât și centrul comercial din Lunca Sucevei, vor bugeta acest eveniment care se desfășoară la cumpăna dintre ani.

Și în acest an, sucevenii care rămân în oraș, au posibilitatea de a se distra în noaptea dintre ani în parcarea Iulius Mall. Primăria s-a asociat cu centrul comercial pentru susținera respectivelor manifestări. Fiecare dintre cele două entități va susține cu 50 de mii de lei, cheltuielile din noaptea respectivă.

„Necesitatea acestui proiect derivă, în primul rând, din dorinţa de promovare a culturii acestei regiuni, dar şi a talentelor artiştilor suceveni, scopul constituindu-l promovarea municipiului Suceava, ca gazdă a unor evenimente cultural-artistice realizate de mari artişti”, se arată în proiectul de hotărâre care urmează a fi aprobat de Consiliul Local. Se mai precizează că obiectivul principal al proiectului îl reprezintă promovarea şi popularizarea culturii şi tradiţiilor din reşedinţa de judeţ.

„Conform tradiţiei, vom face şi în acest an, parteneriat cu Iulius Mall, să organizăm Revelionul în aer liber, în parcarea acestui supermarket, care este locaţia cea mai bună”, a precizat Ion Lungu, primarul municipiului Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.