Presedintele Asociatiei T.A.T.A., Bogdan Draghici, a fost retinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București pentru săvârșirea infracțiunilor de viol si agresiune sexuala, victima fiind chiar fiica sa vitrega. Potrivit Parchetului Capitalei, Bogdan Drăghici va fi dus miercuri la instanța cu propunere de arestare preventiva.
Conform informațiilor postate pe portalul instanțelor de judecata, soția lui Bogdan Drăghici a solicitat in luna iulie emiterea unui ordin de protecție, in numele unei fiice minore, împotriva tatălui.
Cererea a fost respinsa de Judecătoria Sectorului 5, apelul aflând-se pe rolul Tribunalului București.

Un alt dosar, referitor la nerespectarea masurilor privind încredințarea minorului, a fost înregistrat la Judecătoria Sectorului 5 pe 12 iulie, încă nefiind stabilit un termen de judecata. Conform unor surse judiciare citate de Mediafax, acesta ar fi bănuit de mai multe astfel de fapte, doar una dintre victime fiind chiar fiica sa. Bogdan Drăghici e acuzat ca in perioada 2013-2016 si-a violat fata vitrega, relatează Antena3, care precizează ca, la acea vreme, copila avea 10 ani. Acesta ar fi atins-o in zona intima si o obliga sa întrețină relații intime cu el.

Bogdan Drăghici este președintele Alianței Antidiscriminare a Tuturor Taticilor (T.A.T.A.), care lupta pentru drepturi egale intre mame si tati.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.