Duminică, 4 februarie, a avut loc la București a doua zi de desfășurare a Campionatului Național de Seniori și Tineret unde, la finalul competiției, sportivul dornean Andrei Dorin Rusu a reușit să mai cucerească două titluri de Campion Național la Seniori și Tineret în proba de 3.000 metri, cu timpul de 8 minute 07 secunde și 96 sutimi.

Atletul, legitimat la CSM Dorna, club structurat de Primăria Municipiului și Consiliul Local Vatra-Dornei, la finalul competiție s-a impus și în proba de 1500 metri,cu timpul de 3 minute 48 de secunde și 86 sutimi.
Sunt încântat de acest rezultat care a fost și criteriul de calificare pentru Campionatul Balcanic de Seniori care are loc pe 17 februarie la Istanbul -Turcia. Andrei a condus cursa cap coadă, fără emoții. Aș vrea să mulțumesc și sponsorilor care îl sprijină pe Andrei Dorin Rusu: AquaCarpatica, West Oximoron Vatra-Dornei, Coloana Center Vatra-Dornei, Vila Iulia Vatra-Dornei și nu în ultimul rând Casa Bucovineană din Vatra Dornei”, a precizat antrenorul dornean Prâsneac Cristian.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.