Sâmbătă şi duminică, 13-14 mai, la Bucureşti, a avut loc Campionatul Naţional juniori 2 şi 3, concurs organizat de Federația Română de Atletism.

Sâmbătă, în proba de 1.500 metri sportivul dornean Mihăescu Claudiu Daniel a doborât recordul personal și a ocupat  locul 1, iar duminică, în probă de 800 metri, s-a clasat pe primul loc, cu 1 minut şi 55 de secunde. La ambele probe, acesta a fost aproape de a reuşi baremul pentru Campionatul Mondial de Juniori 2 din Nairobi-Kenya .

Tot sâmbătă, la Lutsk, în Ucraina la un concurs internaţional cu reprezentativa României, sportivul Andrei Dorin Rusu a ocupat locul 1 în proba de 3.000 metri, cu 8 minute şi 29 secunde.

Sunt foarte bucuros de sportivul Mihaescu Claudiu-Daniel care a fost foarte aproape de a reuşi baremurile pentru Campionatul Mondial de Juniori 2 Nairobi-Kenya, la ambele probe fiind la o secundă de barem. O cursă bună a făcut şi Andrei Dorin Rusu în Ucraina unde, săptămâna viitoare, la Campionatul Naţional de Seniori şi Tineret de la Piteşti, sper să își facă baremul în proba de 10.000 metri pentru Campionatul European de la Grossetto –Italia”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac, de la CSM Dorna Vatra Dornei.