Sâmbătă și duminică, la Bacău, a avut loc Campionatul Naţional de Copii 1,2 și 3  Indoor, etapa de zonă, unde, la finalul competiţiei sportivii de la CSM Dorna Vatra-Dornei au obținut rezultate foarte bune.

Claudia Ionela Coștiuc a cucerit două medalii de aur în probele de 800 și 1.500 metri la Categoria Copii 1 iar Kore Denisa a cucerit medalia de argint în proba de 200 metri și medalia de bronz în probă de 600 metri la categoria copii 2.

Rezultate foarte bune obținute de atleții de la CSM Dorna, la Campionatul Național de Copii

Rezultate foarte bune obținute de atleții de la CSM Dorna, la Campionatul Național de Copii

De asemenea, foarte aproape de medalie, s-a clasat pe locul 4, în proba de 800 metri, sportivul Prâsneac Alexandru

Sunt foarte bucuros de victoriile sportivei mele care obţine personal best de la cursă la cursă. Claudia Ionela Coștiuc a început atletismul în luna noiembrie și aş vrea să mulțumesc părinţilor pentru încredere. Cred că Claudia Ionela Coștiuc va ajunge o mare atletă. Sportiva face în fiecare zi naveta Mestecăniş – Iacobeni-Mestecăniș pentru a merge la școală și Mestecăniș – Vatra-Dornei – Mestecăniș pentru a veni zilnic la antrenament. Aș vrea să mulţumesc și celor care sunt în spatele muncii noastre, celor care ne finanţează: Primăria Municipiului Vatra- Dornei și Consiliul Local”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.