Pompierii militari suceveni au participat, la Iași, la etapa zonală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență, unde au câștigat, în clasamentul final, un loc pe podium.

Astfel, lotul pompierilor suceveni s-a clasat pe LOCUL I, la proba REALIZAREA DISPOZITIVULUI DE INTERVENȚIE LA MOTOPOMPĂ, și pe LOCUL III, la proba PISTA CU OBSTACOLE PE 100 METRI.
Plutonierul major Sergiu Avasiloaei a fost al treilea la proba individuală cumulată (DUEL), iar în final, în CLASAMENTUL GENERAL, echipa ISU Suceava s-a clasat pe LOCUL III.

„Îi felicităm pe băieți și le mulțumim pentru efortul lor de a se menține an de an în fruntea celor mai buni profesioniști din țară”, a transmis ISU „Bucovina” Suceava.

 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” al judeţului Iaşi a organizat, în perioada 01 – 02 august 2019, Etapa Zonală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă, competiţie ce are ca principal obiectiv perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor necesare intervenţiilor în situaţii de urgenţă.

La această competiţie au participat 5 loturi reprezentative ale inspectoratelor județene pentru situații de urgență din județele Iași, Bacău, Botoșani, Neamț şi Suceava.

În cadrul competiției, pompierii militari au parcurs 4 probe: „Pista cu obstacole pe 100 metri”, „Ştafeta 4 x 100 metri”, „Scara de fereastră” şi „Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”, iar clasamentul general a fost stabilit prin adunarea timpilor obținuți, la fiecare probă, de către fiecare lot.

Clasamentul final:
Locul I – ISU Iași
Locul II – ISU Bacău
Locul III – ISU Suceava
Locul IV – ISU Neamț
Locul V – ISU Botoșani

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.