Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de un tânăr de 19 ani, din judeţul Iaşi, despre faptul că, două tinere și un bărbat i-au sustras mai multe flori pe care le vindea, după care au fugit.

Această faptă s-a petrecut chiar în ziua de 8 martie, în jurul amiezei, în zona Curcubeu, din localitate.

Polițiștii au reușit identificarea a doi dintre autori, respectiv un tânăr de 23 de ani din comuna Şcheia şi o minoră de 14 ani, din comuna Comăneşti,  care au recunoscut faptul că au sustras florile, însă bunurile se află la cea de-a treia persoană, o tânără de 18 ani, din comuna Şcheia.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că marți,în jurul orei 12:00, după ce minora și tânăra de 18 ani au sustras buchete de flori, tânărul de 23 de ani, a amenințat partea vătămată cu un cuțit, pentru a le asigura scăparea celor două suspecte. În urma probatoriului administrat, în cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de tânărul de 23 de ani sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, ce a fost reținut pentru 24 de ore, iar faţă cele două tinere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Tânărul de 23 de ani a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.