Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de un tânăr de 19 ani, din judeţul Iaşi, despre faptul că, două tinere și un bărbat i-au sustras mai multe flori pe care le vindea, după care au fugit.

Această faptă s-a petrecut chiar în ziua de 8 martie, în jurul amiezei, în zona Curcubeu, din localitate.

Polițiștii au reușit identificarea a doi dintre autori, respectiv un tânăr de 23 de ani din comuna Şcheia şi o minoră de 14 ani, din comuna Comăneşti,  care au recunoscut faptul că au sustras florile, însă bunurile se află la cea de-a treia persoană, o tânără de 18 ani, din comuna Şcheia.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că marți,în jurul orei 12:00, după ce minora și tânăra de 18 ani au sustras buchete de flori, tânărul de 23 de ani, a amenințat partea vătămată cu un cuțit, pentru a le asigura scăparea celor două suspecte. În urma probatoriului administrat, în cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de tânărul de 23 de ani sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, ce a fost reținut pentru 24 de ore, iar faţă cele două tinere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Tânărul de 23 de ani a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.