Instituția Prefectului-Județul Suceava informează, în ceea ce privește lucrările de modernizare pe DN 18, că se circulă pe asfalt, pe ambele tronsoane cuprinse între Șesuri si Iacobeni, respectiv Lot 3 și Lot 4,   restricții de circulație fiind doar la nivelul celor 3 poduri la care se lucrează.

Managerul firmei care execută lucrările de modernizare pe  DN 18, ing. Vasile Strîmbeanu, a precizat că la Lotul 4 s-a turnat stratul de binder și s-a început turnarea celui de-al doilea strat de mixtură asfaltică, respectiv stratul de uzură.

Deși  condițiile meteorologice din această primăvară nu au fost unele dintre cele mai prielnice pentru lucrări, ritmul de execuție va rămâne accelerat, în  scopul respectării termenului de finalizare, respectiv 31 august 2019.

În ceea ce privește tronsonul Șesuri-Cârlibaba, au fost realizate 95% din lucrări, urmând a fi executate marcajele și semnalele rutiere.

De asemenea, pe acest tronson, SC Autotehnorom va urmări finalizarea lucrărilor, cu respectarea termenului contractual, respectiv 30 iulie 2019.

Instituția Prefectului Județului Suceava mai informează că pe șantierul rutei ocolitoare a Sucevei se lucrează în ritm accelerat, utilaje din eșalonul de reciclare folosite la lucrările pe DN18 fiind relocate acolo.  

Totodată,  au fost aduse  pe șantierul Variantei Ocolitoare a Sucevei al doilea utilaj de forat și a fost instalată cea de-a doua  stație de betoane care va intra în producție de săptămâna viitoare, după finalizarea testelor inițiale.  

 

 

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.