Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a vorbit despre lucrarea sa de doctorat, după ce Academia de Poliție a decis că a plagiat.

Edilul a precizat că nu regretă că pierde diploma, dar îi pare rău că s-a lăsat tentat de moda titlurilor academice.

„Comisia de etica a Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” a inceput procedura prin care, cel mai probabil, imi va fi retras titlul de doctor. Nu am niciun regret ca acest lucru se va intampla, cu atat mai mult cu cat imi dau seama ca, in parcursul meu din administratia publica, cele mai importante au fost cunostintele dobandite practic”, a spus primarul sectorului 3.

Social-democratul mai sustine ca isi asuma acest episod si ca se va supune deciziei pe care o va lua Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare.

„Singurul lucru pe care il regret este acela de a ma fi lasat tentat, in trecut, de aceasta <moda> a titlurilor academice. Este un episod pe care mi-l asum si din care am invatat o lectie importanta: singurele realizari notabile sunt cele construite pe o baza sanatoasa! Mi-am asumat acest principiu in calitate de primar dar, din pacate, nu l-am avut in vedere din perspectiva academica. Tocmai de aceea, ma voi supune deciziei Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), daca acesta va decide sa imi retraga titlul de doctor”, a precizat Negoita.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.