Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău se arată nemulțumit de valul scumpirilor și de lipsa de soluții ale guvernului. PNL  a început săptămâna în forță prin introducerea unei moțiuni împotriva ministrului Rovana Plumb pentru slaba absorbție a fondurilor europene. Liderii PNL sunt nemulțumiți de activitatea întregului guvern, printre cei mai vehevenți numărându-se Raluca Turcan, Florin Cîțu.

“Valul scumpirilor pornit de guvernarea ALDE-PSD crește necontenit. Inflația a atins, în martie, pragul de 5% după ce a crescut puternic de la începutul anului ( plus 1.7% ). Efectele proastei guvernări Tăriceanu-Dragnea se văd în cele mai mari creșteri de prețuri din Uniunea Europeană. Veniturile românilor sunt tot mai puternic lovite și diminuate. Minciuna populistă a PSD-ALDE are picioare scurte.

Salariul mediu net a SCĂZUT în câteva domenii (sănătate, asistenţă socială). Mutarea contribuțiilor a fost neinspirată, ca de altfel întreaga politică fiscală a Guvernului. Nimic nu merge de la sine! Dragnea&co ne spune de câțiva ani că nu trebuie să facem nimic. În opinia lor, e suficient să consumăm. E limpede pentru oricine că ne îndreptăm spre un faliment economic.

Din nefericire, toate rezultatele pozitive din mediul privat sunt consumate de actuala putere și încet-încet nici acești bani nu le mai ajung. Foarte curând, vom plăti scump această nesăbuință. Noi, nu ei!

Incapacitatea managerială se vede foarte clar în lipsa de atragere a banilor europeni. Suntem codași și aici! Așa se întâmplă celor care n-au grijă de talanți”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.