A avea scaune de birou sau piese de mobilier cu roţi de calitate înseamnă o viaţă de birou mult mai uşoară. Tente oferă cele mai sigure roţi pentru mobilierul de acasă şi pentru cel de la birou, astfel încât nimeni să nu îşi facă griji cu privire la nesiguranţă sau la stabilitate. Indiferent că cineva optează pentru role din cauciuc, pentru role cu rulment plan sau pentru role din poliamidă, rolele şi roţile furnizate de Tente oferă mişcare pe suprafeţe variate: plane, pe suprafeţe mai puţin plane şi pe suprafeţe zimţate. Acestea garantează că mobila nu va înţepeni în covor şi nici nu se va depune efort inutil în deplasarea şi aranjarea acesteia.

Scaun confortabil cu roţi Tente
Un scaun de birou confortabil poate fi destul de important, la fel cum este roata din dreapta a unei maşini. Trebuie să se verifice periodic roţile pieselor de mobilier pentru a se asigura că sunt în stare de lucru şi nu întâmpină dificultăţi, că nu ruginesc sau nu se desprind de mobilier. Înainte de roţile din cauciuc şi cele din silicon existau roţile din lemn care aveau tendinţa de a se sparge, de a se usca şi de a crăpa la o temperatură mai mare sau la o uzură. Însă, acum cu Tente este posibil să garantezi mai multă viaţă mobilierului de la birou sau de acasă şi să beneficiezi de o mişcare circulară, liberă a roţilor, cu ajutorul unor role de cauciuc preţ rentabil. În cazul în care unele role de cauciuc nu se rulează uşor, este bine să se ia în considerare că aceastea poate au acumulat scame şi necesită o curăţare sau implicit necesită puţin ulei.
De altfel, o soluţie pentru alegerea celor mai bune roţi de cauciuc pentru casă şi mediul de lucru este şi tipul de pardoseală pe care acestea se deplasează. De exemplu, pe o mochetă funcţionează cel mai bine roţile cu role duble, pentru că nu prind fire de pe covor şi alunecă mult mai uşor, iar în plus de aceasta, greutatea mobilierului nu permite alunecarea acestuia cu fiecare mişcare. Pe de altă parte, dacă podelele sunt netede sau din esenţă de lemn tare, atunci trebuie să se opteze pentru role cu poliuretană sau cele de cauciuc mult mai rezistente. Acestea oferă aderenţă mult mai bună pentru suprafeţele alunecoase şi în acelaşi timp, nu lasă urme pe podea.
O alegere bună – roţile duble
Aderenţa este un motiv clasic pentru care tipurile de roţi duble sau gemene nu ar funcţiona pe podele netede din simplul fapt că nu pot avea tracţiune, ceea ce ar împiedica deplasarea pieselor de mobilier cu mai multă uşurinţă într-un birou sau într-o cameră de lucru. Uneori este necesar să se adapteze piesele de mobilier în funcţie de alte elemente, pentru că nu este suficient ca o roată sau o rolă de mobilier să se rostogolească şi să blocheze circuitul.
Tente pune la dispoziţie clienţilor săi mobilitatea lucrurilor din birou, casă sau anexe ale casei, roţi din materiale de calitate, ideale pentru paturi, pentru scaune, mese sau alte piese de mobilier care se mişcă. Indiferent de gustul clienţilor, Tente oferă o gamă variată de roţi, în culori şi modele diferite, cu capacităţi de a suporta sarcini diferite de greutate, pentru a se potrivi stilului oricărei incinte, fie că este clasic sau modern, tradiţional sau de orice fel.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.