Doi tineri români, care se întorceau acasă pentru sărbători, cu un microbuz de transport internaţional, au fost tâlhăriţi într-o benzinărie din Germania.

Totul s-a întâmplat, noaptea trecută, pe o autostradă din Germania, în momentul în care pasagerii din microbuzul unei firme din România au cerut şoferului să oprească la o toaletă.

„Azi-dimineață la ora doua mi s-au furat banii in benzinărie de niște indivizi ! După ce Amenințau ca ne taie și șoferul a zis ca dacă sun la poliție ma lasă acolo ! Eram pe drum cu ceilalți pasageri și am cerut mai bine de jumatate de microbuz sa mergem la toaleta ! După ce am zis chestia asta eram in apropriere de o benzinărie ! Șoferul a zis ca nu poate opri fiindcă nu au toaleta in acel loc! ! Deși era pe o pancarta scris mare wc ! Nu cred ca exista pe autobanda benzinărie fără toaleta ! După aceste întâmplate a spus ca oprim la alta care e la 7 km! Acesta a mers încă 40 și ceva de km mergând intr-un loc unde era retras ! Când am coborât parcarea era goală ! După 2 minute toți dispăruse fără sa știu ce s-a întâmplat ! Fratele meu a fost dus de alt pasager văzând ca situația ia amploare ! Eu și încă un pasager am ieșit ultimii ! 3 bărbați ,romani au apărut in fata noastră și au încercat sa ne ia portofelele cu succes !Am reușit sa îmi iau portofelul meu din mâna acestuia doar cu 50 de euro ! Prietenului meu i s-au luat toți banii! Suma in valoare de 500€ +suma mea de 450 €! Încercând sa recuperez banii am fost amenințati ca dacă coboram din microbuz suntem tăiați! Lumea a vrut sa se dea jos din microbuz și șoferul nu a acceptat asta ! Fiind la USA ii cer acestuia sa sune la poliție ! Am fost refuzat și mi s-a spus ca dacă nu urc ma lasă acolo! Am încercat sa fac reclamație la firma respectiva “Romfour” și mi s-a zis ca de ce nu am stat sa sun la poliție ca venea in 5 minute ,deși aveam 4 minute ca sa stau lângă acele persoane pana sa vina poliția ! Putea sa ma taie sau mai rău ! Am primit răspuns de la firma ca nu e treaba lor cu ce s-a întâmplat ! Și ca e fix problema mea ! Concluzia mea e ca ei au fost mâna in mâna după gestul făcut și oricâtă dreptate ai ești refuzat ! E ceva normal sa mergem cu voi și sa fim atacați ! am cerut numele lor la firma și au zis ca nu e treaba lor sa dea numele ! Felicitări Romfour”, a scris Alin Constantin Năstasă pe Facebook.

Postarea păgubitului a adunat sute de cometarii și peste o mie de distribuiri în doar câteva ore.

3 Responses

 1. Irina

  Nu vreau sa par ironica,.Eu cred ca firma nu are nici o legatura, de vina pentru cele intamplate sunt asa zisii soferi.Firma respectiva le a dat sansa sa manance o bucata de paine.Din cauza acestor „soferi”,sufera altii care chiar i si fac meseria asa cum ii invata angajatorul in fiecare zi.Haide ti sa nu i bagam pe toti in aceeasi oala.

  Răspunde
 2. Maria

  De ce nu s a filmat toată discutia cu șoferul care nu a vrut să sune la poliție asa demonstra ca este adevarat ce s a intamplat,nu doar vorbe…ca asa se pot spune multe fără demonstrezi…Ca sa faci rau

  Răspunde
 3. Ollivo

  Am folosit o singură dată firma și o recomand!!! Vine și te ia de acasă din fața porții Franța și te lasă în fața casei tale in România iar dacă ai peste 60 de kg plătești 1 € /kg.Soferii sunt politicoși și au făcut 48 de H!

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.