De Ziua Europei, PES Activists Romania a ajuns la 8.000 de membri si organizat campania „Romania cere Schengen!” Sambata, 9 mai, cu ocazia Zilei Europei, organizatia PES Activists Romania a desfasurat, la Targoviste, evenimentul „1.000 de noi activisti PES pentru o stanga europeana”, la initiativa presedintelui organizatiei – europarlamentarul PSD Victor Negrescu.

Evenimentul a fost un prilej pentru a marca inscrierea in PES Activists Romania si in PSD a 1.000 de noi persoane, dar si pentru a demara campania „Romania cere Schengen!”, la 30 de ani de la semnarea acordului de libera circulatie.
Pentru a da un semnal statelor care se opun intrarii Romaniei in Schengen, participantii la eveniment au purtat tricouri inscriptionate cu mesajele „Romania cere Schengen!” / „Romanians for Schengen!”.
La eveniment au luat parte premierul Victor Ponta, europarlamentarul Victor Negrescu, iar partea organizatiei PES Activists Suceava a participat la eveniment presedintele coordonator judetean , Gabriel Costache.
Presedintele PSD Victor Ponta a subliniat, in cadrul evenimentului, ca este important ca stanga romaneasca sa aiba cu adevarat militanti, precum cei din PES Activists Romania. „Vreau sa va salut, in primul rand pe Victor Negrescu, si toti membrii PES Activists, pentru ideea de a sarbatori Ziua Europei. Vreau sa spun cateva cuvinte despre organizatia PES Activists si despre PSD. Este esential, pentru bataliile care vor veni in 2016, sa avem cu adevarat militanti”, a afirmat Victor Ponta. Insumand 8.000 de membri, reteaua de activisti PES din Romania este cea mai numeroasa din Europa.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.