La Consiliul Județean Suceava a avut loc o întâlnire la care au participat toți cei care activează în domeniul turismului – asociațiile de turism, reprezentanții structurilor de cazare, agențiile de turism, primarii din localitățile cu potențial turistic, centrele de informare turistică din județ.

Romică Tămaş, directorul hotelului Best Western Bucovina, a ales să vorbească la această întâlnire despre o altă față a zonei noastre, și, mai exact, despre lucrurile care nu sunt puse la punct așa cum se întâmplă în alte țări europene.

Potrivit acestui, orașul Gura Humorului, atât de mult lăudat în ultima perioadă ascunde o mizerie de nedescris exact în punctele cheie.
Dacă iei turistul și îl dai jos de pe strada principală din orașul Gura Humorului are ocazia să vadă gunoaie cât casa. Chestiile alea nu costă milioane de euro să le strângem, astea sunt lucruri de bun simț pe care le putem face. Dacă nu va pune nimeni bățul pe autoritățile locale să acorde un minim de atenție curățeniei, despre Bucovina verde nu putem vorbi”, a declarat directorul general de la cunoscutul hotel.
Acesta a ținut să sublinieze și faptul că, în zona Voroneț, lângă mănăstire, este o mizerie de nedescris, iar în acest sens are și fotografii doveditoare.
Dacă ieși din curtea Voronețului și stai să îți tragi sufletul pe râul acela vei vedea cum stau pet-uri acolo și nu se poate spune că sunt aruncate recent. Alea stau de ani de zile acolo și am și fotografii”, susține Romică Tămaș.
În încheiere, Tămăș a spus că este minunat că s-a aprobat proiectul cu „oaza” de la Gura Humorului, numai că drumul spre Ariniș arată groaznic, iar Humorul se face de râs.

One Response

  1. Romica Tamas

    Buna seara,

    declaratiile sunt scoase din context. Acolo a avut loc o discutie mult mai ampla, in care au fost atinse mult mai multe aspecte importante pentru turismul din Bucovina. Ati interpretat doar partea spectaculoasa si ati legat-o de Gura Humorului. Aspectele cu adevarat importante au fost lasate la o parte.

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.