Duminică, 8 decembrie, la Bucovina Grand Salon din Câmpulung Moldovenesc va avea loc un concert extraordinat susținut de către Maestrul Eugen Doga și Orchestra simfonică dirijată de maestrul Dumitru Cârciumarul.

Câmpulungenii inimoși care vor lua parte la concertul organizat de Rotary Club Rarău – Bucovina vor contribui la recuperarea Anei Hopp, fata care este în stare vegetativă din cauza unui accident.

„«Dăruind vei dobândi» Cumpărând un bilet de 150 lei la Concertul de autor -Eugen Doga, îi dăruiești Anei Hopp șansa de a reveni la o viața normală, prin terapie. Să ne unim în gând și faptă pentru a contribui la recuperarea acestui copil. Banii încasați din vânzarea a 30 bilete acoperă cinci zile de terapie. Rotary prețuiește comunitatea!”, au transmis reprezentanții Rotary Club Rarău – Bucovina din Câmpulung Moldovenesc.

Maestrul Eugen Doga a transmis un mesaj pentru câmpulungeni. Acesta le spune oamenilor că le este dor de ei și că vine cu drag la Câmpulung Moldovenesc.

De asemenea, maestrul îi invită pe câmpulungeni să ia parte la concertul extraordinar de la Bucovina Grand Salon.

De asemenea, evenimentul o promovează pe eleva Liceului de Artă Suceava Teodora Grosu. Aceasta va interpreta alături de maestrul Eugen Doga două melodii la nai.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.