Dacă ești pasionat de ruletă, poți juca în prezent într-un cazinou clasic sau la un operator online. Fiecare variantă are avantajele și dezavantajele sale, pe care le vom expune în acest articol.

Indiferent care ar fi varianta pe care o vei alege, scopul principal trebuie să fie același: distracția. Încă din anii 1800, oamenii mergeau în cazinouri să se distreze la ruletă. În primii ani, jocul era practicat în special de elitele acelor vremuri și de oameni cu bani.

În prezent, situația s-a schimbat considerabil. Asta deoarece te poți bucura de jocul tău preferat fără să investești sume mari, dacă îți faci cont la operatorii online. În țara noastră, un pariu la ruleta pleacă de la 0.50 RON. Companiile din domeniu au decis ca pariul minim să fie unul modic în așa fel încât să promoveze un joc responsabil, fără ca utilizatorii să fie nevoiți să mizeze sume considerabile pentru a se distra.

Avantajele ruletei online

Acesta este și unul dintre avantajele ruletei online: Accesibilitatea. Specialiștii recomandă să mizăm pentru jocuri de noroc cel mult 15% din veniturile lunare, în așa fel încât viața noastră să fie aceeași indiferent că pierdem sau câștigăm. Așa cum ai un buget pentru alte distracții, așa îți poți face unul și pentru această activitate, cu mențiunea că este indicat să-l respecți. Și cum mizele minime din mediul online sunt mici, faptul că te poți distra pe bani puțini reprezintă un mare avantaj al ruletei online.

Un alt mare avantaj este dat de faptul că te poți juca oricând dorești și oriunde te-ai afla. Nu ești constrâns de un program fix, așa cum se întâmplă la cele mai multe cazinouri. Nici măcar nu trebuie să te deplasezi la o locație. Poți fi foarte bine acasă sau într-o vacanță în România, să deschizi telefonul sau laptopul și să începi să te distrezi.

O altă parte bună este că jocurile sunt optimizate în așa fel încât să nu îți consume mari resurse. Astfel, chiar dacă ai un telefon mai vechi sau conexiunea la Internet nu este cea mai rapidă, ai posibilitatea să te bucuri cu jocul tău preferat.

Un alt plus este că, având în vedere că nu au nevoie de un spațiu central, companiile care furnizează servicii de cazino live își pot desfășura activitatea de oriunde. Asta înseamnă că vor plăti o chirie mai mică și că vor avea și spațiu pentru a găzdui mai multe mese. Acest lucru vine tot în avantajul utilizatorilor, din moment ce au mai multe opțiuni.

Există și dezavantaje? Pentru unii oameni, lipsa de socializare față în față ar putea fi un dezavantaj. Cazinourile online cunosc acest lucru și fac tot ce este posibil pentru a „rezolva” și această situație. Tocmai din acest motiv, la mesele live vei găsi și dealeri care vorbesc limba română cu care vei putea comunica prin intermediul ferestrei de chat. În același timp, vei putea comunica și cu ceilalți jucători de la masă. Pentru unii oameni, aceste lucruri ar putea să nu fie suficiente și vor alege cazinourile clasice.

Avantajele cazinourilor clasice cu mese de ruletă

Așa cum spuneam, partea de socializare este importantă pentru mulți oameni. În cazinouri ai ocazia să discuți față în față cu dealerul, să glumești, să cunoști oameni noi. E un plus de autenticitate, care probabil va fi rezolvat în mediul online doar în câțiva ani, prin intermediul tehnologiei bazate pe Realitate Virtuală. În plus, atunci când mergi într-un cazinou clasic poți merge și pentru experiența în sine. Multe cazinouri au și servicii de mâncare și te poți delecta și în acest mod.

De asemenea, experiența contează și când te raportezi la clădirea în care mergi. Inclusiv în România sunt cazinouri aflate în clădiri încărcate de istorie, cu o arhitectură aparte. Iar dacă ne raportăm la cazinourile din străinătate, acest aspect este și mai evident. Ca un exemplu, cel mai vechi cazinou din lume este situat în Veneția într-un palat care este o adevărată operă de artă. Situația este aceeași și dacă ne raportăm la un alt cazinou foarte cunoscut din Europa, cel din Monte Carlo.

La capitolul dezavantaje, putem aminti că mizele sunt mai mari în cazinourile clasice, numărul meselor este mai mic și ești limitat de un program prestabilit.

Sursa foto – canva.com

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.