Mâna dreaptă a Elenei Udrea, Ruxandra Dragomir, a vizitat-o pe fosta șefă a PMP, vineri dimineață, în arestul Poliției Capitalei, unde s-a prezentat la prietena sa cu un buchet mare de lalele.

La plecare, Ruxandra Dragomir a declarat că speră să fie ultima vizită în arestul Poliției Capitalei și a subliniat faptul că postările de pe rețeaua de socializare vor fi reluate.

Totodată, Ruxandra Dragomir le-a spus jurnaliștilor că Elena Udrea face sport, arată bine și speră din tot sufletul să iasă din arest.

„Așa sper, să fie ultima vizită aici. (…) Nu era neaparat supărată. A cerut o măsură mai blândă. De ce trebuie să stea în arest preventiv dacă nu este un pericol? Vom relua postările.

Nu avea de ce să îi facă rău acele postări. Nici rău, nici bine. Citește, scrie scrisorile despre care v-am vorbit. O să aflați prin postările pe care o să le facem.

Toate aceste lucruri sunt pure speculații. Nu vă pot spune (n.r. – întrebata dacă vor fi chemați noi martori). Veți afla mai multe lucruri din postările de pe Facebook. Nu (n.r. – întrebată dacă Elena Udrea a transmis un mesaj), doar că speră din tot sufletul să iasă.

Elena nu a cerut judecătorilor să o considere nevinovată, doar atunci când se va discuta pe fond. Ea doar a cerut o măsură mai blândă.

Face sport, arată și foarte bine. Nu știu, nu am întrebat-o (n.r. – întrebată dacă Elena Udrea a vorbit la telefon cu fostul președinte Traian Băsescu). Alte vizite cu excepția noastră și a avocatului, nu a primit”, a declarat Ruxandra Dragomir.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.