La 10.05.2019, în jurul orei 14:50, polițiștii Postului de Politie Moldovița, in timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza comunei Moldovița, au identificat in trafic un autoturism marca Isuzu care circula din direcția drumului comunal Dubul către Drumul Județean 176 pe raza satului Argel, fiind oprit la intersecția dintre cele două.

În momentul opririi in autoturism se aflau doua persoane de sex masculin, conducătorul auto fiind C.P de 23 ani din comuna Moldovița, sat Argel, iar pasagerul din partea stânga față in persoana lui D.C din aceeași localitate.

În urma solicitării documentelor personale si ale autoturismului, conducătorul auto a declarat că nu deține permis de conducere iar autovehiculul ii aparține verișorului său, pasager in partea stânga față.

În urma audierilor a reieșit ca D.C în vârstă de 29 ani, in calitate de proprietar al autoturismului, i-a încredințat autovehiculul lui C.P deși cunoștea faptul ca cel din urmă nu este posesor de permis de conducere.

Astfel a fost întocmit dosar penal privire la săvârşirea infracţiunilor deconducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „încredințare”.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.