Duminică, 15 septembrie, în jurul orei 23:46, polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Dărmănești au fost sesizați prin SNUAU 112 de către D.L., de 19 ani, din comuna Burla, despre faptul că a fost agresată pe raza localității Botoșana.

Din cercetări s-a stabilit că apelanta se afla într-o relație cu G.M., de 25 ani, din comuna Botoșana de aproximativ 1 an și 2 luni.

În seara zilei de 15 septembrie 2019, în jurul orei 23:30, D.L. s-a deplasat la domiciliul prietenului ei pentru a-și lua o parte din lucrurile personale ca urmare a unor neînțelegeri. 

Pe fondul discuțiilor contradictorii cu G.M., persoana vătămată a fost prinsă de gât de către acesta, după care s-a îndreptat spre centrul localității Botoșana, de unde a solicitat prezența unui echipaj de poliție.

Fiind audiată, D.L. a declarat că înțelege să nu depună plângere penală față de G.M., însă dorește sancționarea contravențională a acestuia.

G.M. a fost sancționat contravențional conform Lg 61/1991R, totodată fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovirea sau alte violențe”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.