În urma cercetărilor privind evenimentul care a avut loc în data de 2 iulie, prin care un bărbat din comuna Horodnic de Sus a reclamat faptul că un autoturism i-a distrus gardul locuinței, polițiștii au reușit identificarea conducătorului autoturismului implicat ca fiind o tânără de 22 ani, din comuna Arbore.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale poliției, s-a constatat faptul că aceasta nu figurează ca posesoare de permis de conducere.

Fiind audiată, autoarea a recunoscut faptul că a condus autoturismul pe D.C. „Barc” al comunei Horodnic de Sus, deși nu posedă permis de conducere, iar în dreptul respectivei locuințe, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă și a distrus un gard, după care a solicitat sprijinul unor cetățeni, a scos autoturismul avariat din șanț și a plecat de la fața locului, fără a anunța poliția despre accident.

Partea vătămată nu are nicio pretenție și nu a formulat plângere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană  care nu posedă permis de conducere” și „părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident produs ca urmare a unei infracțiuni fără încuviințarea poliției”, urmând a fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.