Vineri, 11 aprilie, Consiliul de Coordonare Județean al Alianței Electorale PSD-UNPR-PC din judeţul Suceava, format din președinţii filialelor Suceava ale PSD – Cătălin Ioan Nechifor, UNPR – Cătălina Elena Vartic și PC – Cezar Cioată, a stabilit calendarul comun de acțiuni pentru campania electorală pentru alegerile europarlamentare de luna viitoare.

Potrivit unui comunicat de presă remis de purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Ioana Maftei, în cadrul ședinței Consiliului de Coordonare s-au discutat, de asemenea, obiectivele prevăzute în noua variantă de protocol, ce prevede constituirea Alianței Electorale PSD-UNPR-PC.

„Cele trei partide din cadrul Alianței Electorale PSD-UNPR-PC sunt determinate pentru obținerea locului I pe județul Suceava la scrutinul din 25 mai 2014, deoarece au decis susținerea candidaturii lui Tiberius Marius Brădățan pe lista comună a alianței pentru Parlamentul European. În prezent, alianța electorală PSD-UNPR-PC are în județul Suceava 38 de primari, 32 de viceprimari, 11 consilieri județeni și 528 de consilieri locali”, se precizează în comunicat.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.