Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 20:00 se redeschide circulația rutieră pe DN17, între Suceava și Gura Humorului,sensul giratoriu de la Păltinoasa. 

Începând cu ora 20.00 s-au ridicat restricțiile de pe toate drumurile din județ, circulația desfășurându-se în condiții de iarnă.

Din cauza viscolului puternic, traficul rutier a fost blocat în totalitate începând de duminică, de la ora 11:00. Totuși ANM a  prelungit codul galben de viscol pentru judeţul Suceava până luni, la ora 4:00.

Totodată începând cu ora 17:00 au fost ridicate şi restricţiile pentru maşinile de mare tonaj, de peste 7,5 tone, impuse pe DN 17, în zona Mestecăniş.

„Conform raportului operativ primit la ora 18.00 de la Eon România, sunt două localități parțial nealimentate cu energie electrică, Rădăuți și Bosanci, fiind afectați un număr de aproximativ 200 consumatori.Din cauza rafalelor de vânt puternic, în cursul dimineții, s-a desprins o parte din învelitoarea de tablă de pe acoperișului unei clădiri din incinta Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni. Din fericire, nu s-au înregistrat victime”, a precizat biroul de presă al Instituției Prefectului.

Pompierii militari vor continua misiunile de patrulare pentru identificarea persoanelor fără adăpost.

Echipaje de poliție, pompieri si jandarmi vor monitoriza în continuare toate drumurile județene până la ridicarea codului galben.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.