Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, în plenul deliberativului județean, că a fost semnată recepţia finală la Depozitul ecologic de la Pojorîta şi se fac demersurile pentru darea în folosinţă. Acesta a precizat că până la finalizarea proceselor aflate pe rolul instanţelor de judecată nu se va începe depozitarea deşeurilor.

Flutur a subliniat că instituţia ce a demarat proiectele pe fonduri europene privind gestionarea deşeurilor este CJ şi că are încredere în actul de justiţie.

Încă de la început am spus și îmi mențin poziția: avem încredere totală în actul de justiție. Noi, Consiliul Județean Suceava, am demarat proiecte pe fonduri europene, inclusiv gestionarea deșeurilor. Din fericire, sistemul integrat funcționează astăzi în județul Suceava”, a precizat președintele CJ Suceava.

Flutur a anunțat că luni, 25 noiembrie, a fost semnată recepția finală a depozitului ecologic de la Pojorîta. El a precizat că încă primăriile din zona de munte aduc deşeurile tot la Moara, până se vor finaliza procesele aflate pe rol în speţa privind depozitul de la Pojorîta.

La începutul acestei săptămâni s-a semnat recepția finală. Din punctul nostru de vedere s-au parcurs toate etapele, iar sistemul integrat funcţionează astăzi în judeţul Suceava”, a spus Flutur.

Potrivit lui Flutur, Consiliul Județean a contract Casa de avocatură Stoica şi Asociaţii pentru a se apăra în procesele care privesc depozitul ecologic de la Pojorîta.
Totodată, în şedinţa deliberativului de miercuri, s-a votat cu 33 de voturi „pentru”, un vot „împotrivă” şi două abţineri, suplimentarea cu 18.000 de lei a contractului de reprezentare în instanţă a CJ Suceava de către casa de avocatură.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.