Trei absolvenți de gimnaziu din județul Suceava au reușit să obțină media zece la Evaluarea Națională. Este vorba despre elevi de la Colegiul Național „Nicu Gane” Fălticeni, Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava și Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava.

De altfel, doi elevi de la Școala Gimnazială nr 3 Suceava și de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava au reușit să obțină media 9,92, primul obținând nota zece la proba de Limba și Literatura Română și 9,85 la Matematică, în timp ce cel de-al doilea a obținut 9,85 la Limba și Literatura Română și zece la Matematică.

Cea mai mică medie obținută în județul Suceava este a unui elev de la Școala Gimnazială „Constantin Tomescu” din Pleșești, respectiv 1 (unu).

Rezultatele Evaluării Naționale pot fi văzute AICI.

Fiecare elev trebuie să introducă codul primit de la școală, pentru a vedea notele pe care le-a obținut la examene. Tabelul afișat pe site-ul Ministerului Educației conține „codul candidatului”, „școala de proveniență”,„nota”, nota de la „contestație” și „nota finală”. La final este „media la Evaluarea Națională”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.