Marţi, 11 martie, la ora 21.45, un bărbat din comuna Capu Câmpului a sesizat poliția despre faptul că un localnic de 54 de ani a fost lovit de un bărbat de 34 de ani, în timp ce se aflau în locuința sa.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că cei trei bărbați au consumat băuturi alcoolice în locuința reclamantului, iar pe fondul unor neînțelegeri, între cei doi musafiri a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia unul a fost lovit de celălalt.

Persoana agresată a declarat polițiştilor că nu dorește acordarea de îngrijiri medicale, refuzând solicitarea ambulanței, însă a precizat că se va deplasa în cursul zilei de miercuri la Serviciul de Medicină Legală, în vederea eliberării certificatului medico-legal, urmând să depună plângere penală.

Miercuri, la ora 18.22, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că persoana agresată se află internată la spital, pentru investigații medicale.

„În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe”, se precizează în comunicatul poliţiei.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.