Candidaţii PP – DD la alegerile parlamentare din data de 9 decembrie au fost stabiliţi. Se pare că lista pe care noi am reuşit să o aflăm va fi cea finală. Dacă vor fi nume pe care nu le cunoaşteţi, nu vă îngrijoraţi! Nu le cunoaştem nici noi! În scurt timp Suceava L!VE va publica un material cu toţi candidaţii suceveni la alegerile parlamentare din acest an.

Mai jos veţi găsi candidaţii propuşi de PP – DD pentru fiecare colegiu uninominal de deputaţi şi senatori ai judeţului Suceava. Aşadar, cea mai mare surpriză o întâlnim pe colegiul uninominal 1 unde va candida Marius Boghian. Acesta este cunoscut pentru modul de a face slalom între partidele politice. După ce s-a format la PD şi fost consilier judeţean PD-L, a încercat să ajungă director de instituţie din partea PNL, pentru ca acum să lupte împotriva celor ce i-au deschis uşile politicii, dorind să devină deputat PP – DD.

Pe colegiul uninominal 2 va candida Bogdan Păstrăv, şi acesta fiind un fost pedelist. Pe colegiul uninominal 3 este trimisă în luptă un doctor veterinar, respectiv doamna Lăcrămioara Vieru. Pentru colegiul uninominal 4 este aruncat în câmpul de luptă Mihai Artene, fratele fostului preşedinte al aceluiaşi partid. Asta da „credibilitate”! Colegiul uninominal 5 încearcă să fie câştigat de doamna Waclovschi, necunoscută de altfel. Rădăuţenii i-ar putea acorda votul PP – DD-istului Sorin Grigore Isopescu, dacă ar vrea! Colegiul uninominal 7 va fi atacat de Marin Buraciuc, pe când în colegiul 8 va candida Brânduşa Humeniuc. În colegiul cu numărul 9 va candida Cezar Cioată, ultimul colegiu de deputaţi rămânându-i doamnei Anilore Plaiu.

Cei care se aruncă în lupta pentru un fotoliu de senator sunt puţin mai cunoscuţi! Nu mult, însă am mai auzit, măcar odată, de ei! Pentru colegiu de senat numărul 1 va candida Vasilica Steliana Miron, aceasta fiind soţia singurului executor judecătoresc din Rădăuţi. Totuşi, ea va candida în zona de munte Vatra Dornei – Gura Humorului. În colegiul de senat numărul 2, unde se bat „greii”, va candida Costel Ignătescu. Dacă nu vă spune nimic numele, înseamnă că a avut degeaba Antena 1 Suceava. Totuşi, degeaba nu o fi fost. Fostul lider convins al PP -LC-istilor acum este mai convins susţinător a lui Dan Diaconescu. Este vorba despre Vasile Mustea, care până mai ieri îl contra pe „zero tv”, iar acum candidează pe colegiul 3. În fine, ultimul dar nu cel din urmă este Constantin Enea, un expert al „curentului”. Sperăm ca la aceste alegeri să „nu fure curent”!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.