Campania umanitară demarată de Nest Tv Channel și SuceavaLive prinde viață. Ne-am propus să ajutăm câteva familii cu o situație fiananciară nu tocmai de invidiat și să-l aducă pe Moș Crăciun în casele lor cu câte un mic dar.

Aţi dat dovadă mereu de generozitate şi mărinimie. Fiţi şi acum alături de semenii voştri! Întindeţi o mână de ajutor aproapelui, să simtă magia sărbătorilor de iarnă! Iar Nest Tv Channel și SuceavaLive vă vor declara Moş Craciunul unei familii nevoiaşe din Suceava! Darul tău poate aduce bucurie în sufletul unei familii şi un zâmbet pe chipurile pruncilor! Alătură-te campaniei organizate de noi!
În perioada 7-11 decembrie, vino cu donaţiile la sediul Nest Tv Channel și Suceavalive, strada 1 Decembrie 1918, nr. 15, etajul 2, în clădirea Stațiunii de Cercetări, vis-a-vis de Spitalul Județean Suceava. Iar în săptămâna 14-18 decembrie vom bate din partea voastră , în postura de Moş Crăciun, în fiecare zi a săptămânii, la uşa unei familii nevoiaşe! Unii mai cred în poveşti, alţii au nevoie de ele! Ajută şi bucură pe cineva de sărbători!
Vă așteptăm pe toți cei care considerați că puteți aduce zâmbetul în casele semenilor voștri și câte un mic dar pornit din suflet!

Sucevenii care sunt dornici să-și arate omenia și să facă un gest caritabil, ne pot contacta pe următoarele adrese de email: contact@nest-tv.ro și contact@suceavalive.ro sau pe paginile de facebook.

 

 

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.