Asociaţia FotoIaşi organizează în perioada 14 septembrie – 9 noiembrie cursuri de iniţiere pentru pasionaţii de fotografie din Suceava.

Proiectul lansat de organizaţie este un nou Concept de Curs de Inițiere pentru Pasionații de Fotografie din Suceava – ”Să învățăm fotografiind”.

Cursurile se vor desfășura duminica, fiind structurate pe 8 module, și vor fi susținute de către artistul fotograf Ozolin Dușa, formator autorizat ANC. Prețul de participare este de 350 de lei, numărul locurilor fiind limitat, și anume 15.

Cei care doresc să se înscrie, trebuie să trimită un e-mail pe adresa fotodusa@gmail.com și să specifice numele, prenumele, vârsta și un număr de telefon mobil la care să poată fi contactați.

Mai multe informații despre acest curs de inițiere în fotografie pot fi obținute la numărul de telefon 0722 895 304.

De asemenea, în comunicatul transmis, se precizează că cele 8 module se vor desfășura după următorul program:

Modulul 1

Duminică, 14 septembrie 2014 – ora 9.oo: întâlnire cu participanții (locația va fi comunicată ulterior), deplasare la Dragomirna, discuții despre desfășurarea Cursului, prezentarea echipamentului foto, cum funcționează aparatul de fotografiat, cum îl folosim pentru a imortaliza ”clipele noastre irepetabile”. Despre ”Locurile în fotografie”.

Modulul 2

Duminică, 21 septembrie 2014 – ora 9.oo: deplasare la Probota – despre ”Oameni și Locuri în fotografie”. Setările aparatului de fotografiat – genurile fotografice și obiectivele folosite pentru fiecare în parte.

Modulul 3

Duminică, 28 septembrie 2014 – ora 9.oo: deplasare la Cacica, Peisajul rural, atelier de Portret. Cum folosim creativ ”diafragma” în fotografie.

Modulul 4

Duminică, 5 octombrie 2014 – ora 9.oo: despre ”Fotografia de stradă – la pas prin Suceava”. Timpul de expunere și alte ”trucuri” de fotografiere pentru obținerea de imagini reușite.

Modulul 5

Duminică, 12 octombrie 2014 – ora 9.oo: deplasare la Cetate și Muzeul Satului Bucovinean – ”arhitectura timpurilor trecute”. Rolul luminii în fotografie.

Modulul 6

Duminică, 26 octombrie 2014 – ora 9.oo: Suceava – despre ”Reportajul utilitar”.

Modulul 7

Duminică, 2 noiembrie 2014, ora 9.oo: ”Timp – Netimp” – despre realizarea unui proiect fotografic – ”Eseul în fotografie”.

Modulul 8

Duminică, 9 noiembrie 2014, ora 9.oo: Aprofundarea noțiunilor învățate, elemente și programe de editare, pregătirea imaginilor pentru postare pe Net, căi de urmat.

Imaginile realizate de către participanți la fiecare dintre ieșirile la fotografiat vor fi postate și analizate pe un Blog creat special pentru acest curs. În caz de vreme nefavorabilă vom discuta despre tema zilei respective în interior, cu studii de caz cu ajutorul imaginilor (locația va fi anunțată la prima întâlnire).

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.