Ciprian Sfichi, poliţistul lovit cu sabia în cap de un interlop, în timpul unei percheziţii are nevoie de sprijin. Apelul a fost făcut de un prieten, care a precizat că orice ajutor este extrem de important.

„Ciprian îmi este un bun prieten. Și-a dorit să devină polițist de mic copil. După multă muncă, a intrat în cadrul trupelor speciale.
În urmă cu doi ani, de Sfântul Nicolae, a intervenit într-o misiune care avea să îi schimbe cursul vieții: a fost tăiat cu sabia în cap de un interlop.
Sabia i-a străpuns creierul doi centimetri. Se întâmpla asta în timpul unei percheziții la traficanții de droguri, în Rădăuți.
Ciprian a suportat toată suferința asta pentru siguranța noastră. Noi trebuie să îl ajutăm acum. Eforturile pe care le depune sunt foarte mari, iar costurile recuperării sunt uriașe, nu le poate suporta din pensia lunară de 2000 de lei care i-a fost acordată în urma acestei nenorociri.
Dacă ne mobilizăm, îl putem ajuta pe Ciprian să revină în Poliție, acolo unde îi este locul binemeritat.
Orice ajutor este extrem de important pentru Ciprian. Chiar și o distribuire, dacă nu puteți să îl ajutați material.
Cont IBAN deschis la BRD România,
pe numele SFICHI DAN CIPRIAN:
RO71BRDE340SV15605983400”, este mesajul transmis de prietenul lui Ciprian Sfichi.

One Response

  1. Andrei

    Cum poate statul Roman sa ii dea acestui om 2000 de lei pensie când el se afla în misiune. Ar trebui despăgubit cu sute de mii de euro pt ca și-a riscat viata. Gunoi de tara.

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.