Miercuri, 2 noiembrie, în jurul orei 19:00, un echipaj de poliție din cadrul Compartimentului Rutier – Poliția Municipală Câmpulung Moldovenesc, în timp ce executa serviciul de monitorizare, supraveghere și control al traficului rutier, pe DC 88 de pe raza comunei Sadova a observat cum un autoturism se deplasa haotic pe partea carosabilă.

Întrucât a fost efectuat semnal de oprire utilizând semnalele acustice și luminoase, iar conducătorul auto a mărit viteza de deplasare în încercarea de a scăpa de echipajul de poliție, s-a pornit în urmarirea acestuia până pe DC 88  unde a pierdut controlul autoturismului și a lovit un mal de pământ.

La volanul autoturismului a fost identificat Ovidiu R., de 43 de ani din comuna Sadova, ocazie cu care i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest.

Urmare a testării, a rezultat faptul că cel în cauză prezenta o concentrație alcoolică de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere faptul că Ovidiu R. a condus un autovehicul pe drumurile publice fiind sub influența băuturilor alcoolice, acesta a fost condus la sediul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiuni de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.