Este posibil să se ajungă la aceeaşi concluzie sau la una nouă. Dar acea decizie va putea fi contestată de oricare din părţi. Practic, saga contestaţiilor continuă, iar singurii care au de pierdut suntem noi, municipalitatea şi sucevenii, pentru că nu se pot pune în aplicare mai rapid noile prevederi ale caietului de sarcini, care aducea o serie de măsuri benefice oraşului”, a declarat viceprimarul Lucian Harşovschi în luna decembrie a anului trecut, vis-a-vis de procesul intentat Primăriei Suceava.
Până când nu se lămureşte clar cu cine semnează Primăria Suceava contractul de salubrizare menajeră pe 12 ani, nu se poate pune în aplicare măsura de realizare a 145 de puncte îngropate de colectare a deşeurilor, dorită de mulţi suceveni. Iată că între timp, Înalta Curte de Casație și Justiție a respins contestația făcută de reprezentanții Rosal.
„Din câte știm dosarul a revenit la Curtea de Apel Suceava întrucât a fost respinsă moțiunea celor de la Rosal. Nu se știe încă termenul de judecată, dar sperăm că până prin mai să se stabilească o dată pentru totdeauna cu cine vom semna contractul de salubrizare al orașului, pentru următorii ani”, a declarat același viceprimar, Lucian Harșovschi, ieri, pentru cititorii Suceava Live.
Între timp, de salubrizarea orașului se ocupă asocierea de firme Diasil și Florconstruct și tot ei vor continua să aibă grijăî de curățenia orașului, până când dosarul va fi, într-un final, închis.
Saga contestațiilor salubrizătii continuă la Curtea de Apel Suceava
„Procesul este suspendat până la venirea răspunsului de la Înalta Curte de Casaţie. Cum termenul de pronunţare este destul de mare, va trebui să ţinem cont de decizia CNSC şi să reînceapă evaluarea ofertelor.
Lasa un raspuns