Sala Unirii din cadrul Palatului Administrativ Suceava a fost sfințită înaintea ședinței Consiliului Județean Suceava de luni, 28 iunie. Slujba a fost oficiată de un sobor de preoți în frunte cu PS Damaschin Dorneanul, care a mulțumit administrației județene pentru faptul că a ales ca această sală să fie sfințintă. De altfel, la eveniment au luat parte consilierii județeni.

„Pace și binecuvântare de Sus, astfel încât gândurile pe care le avem să fie bune și luminoase ca Suceava noastră dragă, Bucovina noastră dragă, să fie acolo unde îi este locul”, a transmis PS Damaschin Dorneanul la finalul slujbei.

De cealaltă parte, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a precizat că Sala Unirii este una primitoare și funcțională astfel încât deliberativul județean să poată să își desfășoare în mod civilizat activitatea.

„Această sală poate fi sala deliberativului regional. De asemenea, îmi doresc ca această sală să fie și pentru alte activități destinate societății civile și ale altor entități care vor să aibă aici fel de fel de întruniri”, a precizat Flutur. Acesta a adăugat că Sala Unirii are 195 de locuri, băi moderne și cabine pentru traducerea simultană, precum și vestiare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.